Εκτύπωση

Κραμπλ μπισκότου

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (7 Ψήφοι)

Κραμπλ μπισκότου

Υλικά

- 225 γρ. (1 πακέτο) μπισκότα τύπου πτι-μπερ ή μπισκότα βουτύρου ή μπισκότα κανέλας
- 50 γρ. καστανή ζάχαρη ή μαύρη κρυσταλλική
- 50 γρ. αλεύρι
- 200 γρ. βούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi ή σε μπλέντερ σε δόσεις αν είναι μικρή η συσκευή. Σε μεγάλο βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα πλάθουμε σε ζύμη. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και τρίβουμε τη ζύμη με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά. Αν δεν το χρησιμοποιήσουμε αμέσως, διατηρούμε το κραμπλ σε κλειστό δοχείο σε δροσερό μέρος για 10 μέρες.

***Ιδανικό για να καλύψουμε μηλόπιτα, τάρτα σοκολάτα, να συνθέσουμε τράιφλ με φρούτα και κρέμα, να κάνουμε τη βάση του cheesecake ή ακόμα και να πασπαλίσουμε ένα παγωτό. Προσθέτουμε 1 φλιτζανάκι εσπρέσσο για άρωμα καφέ ή 2 κ.γ. κανέλα ή 2 κ.σ. κακάο για σοκολατένια γεύση.***

Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.