Κραμπλ μπισκότου
Υλικά
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi ή σε μπλέντερ σε δόσεις αν είναι μικρή η συσκευή. Σε μεγάλο βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα πλάθουμε σε ζύμη. Στρώνουμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και τρίβουμε τη ζύμη με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά. Αν δεν το χρησιμοποιήσουμε αμέσως, διατηρούμε το κραμπλ σε κλειστό δοχείο σε δροσερό μέρος για 10 μέρες.
***Ιδανικό για να καλύψουμε μηλόπιτα, τάρτα σοκολάτα, να συνθέσουμε τράιφλ με φρούτα και κρέμα, να κάνουμε τη βάση του cheesecake ή ακόμα και να πασπαλίσουμε ένα παγωτό. Προσθέτουμε 1 φλιτζανάκι εσπρέσσο για άρωμα καφέ ή 2 κ.γ. κανέλα ή 2 κ.σ. κακάο για σοκολατένια γεύση.***
Η συνταγή είναι μια ευγενική προσφορά της Ντίνας Αδάμ για τους αναγνώστες μας