Ψαρόσουπα Χαβάης
Υλικά
- 120 γρ. μπέικον κομμένο σε κυβάκια
- 1/2 μπακαλιάρος κομμένος σε κυβάκια
- 1/2 κιλό πατάτες
- 4 ντομάτες
- 3 ποτήρια βραστό νερό
- 2 ποτήρι γάλα
- 1 κρεμμύδι
- 2 κουταλιές λάδι
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το μπέικον στο λάδι. Στη συνέχεια βγάζουμε το μπέικον και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ψάρι, τις πατάτες κομμένες σε φέτες, τις ντομάτες κομμένες και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Κατόπιν ρίχνουμε το βραστό νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20-30 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα με 5 λεπτά βράσιμο. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και το τσιγαρισμένο μπέικον.