Εκτύπωση

Χταποδάκι κρασάτο

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.25 (10 Ψήφοι)
Χταποδάκι κρασάτο
 
Υλικά
 
- 1 χταπόδι περίπου 1200 γρ.
- 300 γρ. λάδι
- 1 ποτήρι κρασί
- 1 κρεμμύδι
- Πιπέρι
 
Εκτέλεση
 
Καθαρίζουμε το χταπόδι και το πλένουμε. Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Όταν βγάλει το ζουμί του προσθέτουμε το κρεμμύδι χοντροκομμένο και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε το χταπόδι για 3-4 λεπτά και το σβήνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε να σιγοβράσει και αφού το κατεβάσουμε από τη φωτιά το κόβουμε κομμάτια.
Σχόλια  
DEBY
+1 # DEBY 02-03-2014 20:06
ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.....
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.