Εκτύπωση

Ψάρι με αρωματική σάλτσα

4.7857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.79 (7 Ψήφοι)
Ψάρι με αρωματική σάλτσα
 
Υλικά για 4 άτομα
 
- 800 γρ. σφυρίδα σε φέτες 
- 20 γρ. λάδι
- 30 γρ. χυμό λεμονιού
- 50 γρ. μιναρίνη
- αλάτι
- 30 γρ. κάππαρη κομμένη
- 10 γρ. πάστα αντζούγιας
- 5 γρ. ψιλοκομμένο μαϊντανό - πιπέρι
 
Εκτέλεση
 
Αλατοπιπερώνετε το ψάρι. Ζεσταίνετε τη μισή ποσότητα λαδιού σε τηγάνι με αντικολλητική επένδυση και τηγανίζετε το ψάρι και από τις δυο πλευρές. Μόλις πάρει χρώμα, χτυπάτε το υπόλοιπο λάδι με τη μισή ποσότητα λεμονιού και περιχύνετε το ψάρι. Χτυπάτε σε μπολ τη μιναρίνη με την κάππαρη, την αντζούγια, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού. Απλώνετε το μίγμα πάνω στις φέτες ψαριού που όπως είναι ζεστές απορροφούν το μίγμα. Σερβίρετε αμέσως…
Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσφατες συνταγές

 
Στείλτε μας τις συνταγές σας!Μοιραστείτε τις συνταγές σας μαζί μας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη, καθώς θα επιτρέψει σε όλους μας να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις και ιδέες μαγειρικής από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (και όχι μόνο). Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Θέλετε να λαμβάνετε στο e-mail σας τις πιο νόστιμες συνταγές μας και ένα σωρό χρήσιμες μαγειρικές συμβουλές; Αν ναι, εγγραφείτε παρακάτω.